Etusivu » TANSSIOPISTO

Tanssiopisto 1991-2019

Korkeatasoista ja monipuolista tanssitaiteen perusopetusta antava Miloff Tanssiopisto toimii Seinäjoella ja Kauhajoella. Ammattitaitoiset, laajan tanssikokemuksen omaavat opettajat tuovat raikkaan, kansainvälisen tuulahduksen Etelä-Pohjanmaan tanssikulttuuriin. Miloff Tanssiopisto tarjoaa haasteita ja onnistumisen elämyksiä kaikenikäisille, niin aloitteleville tanssijoille kuin pitemmällekin ehtineille tanssin harrastajille. Tanssiopiston toiminnan kohokohtana on joka vuosi uusi, tuore ja erilainen joulu- ja kevätnäytös. Tällöin jokainen oppilas pääsee esittämään yleisölle lukuvuoden aikana oppimansa taidot ja saamaan näin esiintymiskokemusta.

Elokuussa 2016 aloitimme toiminnan uusissa tiloissa. Upeat avarat salit ja pätevät opettajat odottavat innokkaita oppilaita. Monen vuoden kokemuksella monipuoliset tanssinharrastusmahdollisuudet lapsille, nuorille sekä aikuisille aloittelijoista edistyneisiin.

 

Tanssiopisto osallistuu jatkuvasti valtakunnallisiin tanssikatselmuksiin ja -kilpailuihin hyvällä menestyksellä. Opistomme pyrkii laadukkaan opetuksen ja säännöllisen kurssitoiminnan avulla kehittämään Etelä-Pohjanmaan alueen tanssitoimintaa ja samalla levittämään tanssin iloa kaikille tasapuolisesti. Miloff Tanssiopisto on Balettipedagogit ry:n, Suomen Tanssioppilaitosten Liiton (STOPP ry) ja daCI Finland ry:n jäsen.

Tarjoamme tanssin iloa kaikille! Me olemme täällä Sinua varten!