Etusivu » TANSSIOPISTO » EK-ryhmät

EK-ryhmät

Miloff Tanssiopisto tarjoaa erikoiskoulutusryhmän innostuneille ja tanssista motivoituneille nuorille, jotka haluavat harjoitella useita kertoja viikossa ja kehittää itseään tanssijoina.

 

Erikoiskoulutusryhmät on tarkoitettu oppilaille, jotka haluavat kehittyä monipuolisemmin ja nopeammin teknisissä taidoissa sekä esiintyjinä. Opetus on laajan oppimäärän mukaista ja kehittää niitä tiedollisia ja taidollisia valmiuksia, joita tarvitaan hakeuduttaessa ammatilliseen koulutukseen. Se antaa oppilaalle hyvän tanssiteknisen pohjan perustietoineen ja valmiudet hakeutua myöhemmin tanssin ammatillisiin jatko-opintoihin. 

Esiintyminen on tärkeä osa koulutusryhmän toimintaa. Ryhmä tekee paljon koreografioita ja esiintyy mahdollisimman paljon, jotta tanssijat saavat kokemusta erilaisista esityksistä, niin kilpailuista kuin näytöksistä. Koulutusryhmä osallistuu paikallisiin ja valtakunnallisiin tanssikilpailuihin, katselmuksiin ja erilaisiin tapahtumiin. EK koulutus on yksilöllistä ja tavoitteellista tanssin opetusta. EK-ryhmiin hakevilta vaaditaan vähintään kaksi vuotta aktiivista kokemusta tanssilajeista, halua kehittyä ja olla osana taidokasta ryhmää.

Ryhmässä olo vaatii sitoutumista (yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan), opinto-ohjeiden noudattamista sekä säännöllistä läsnäoloa tunneilla ja harjoituksissa. Oppilas sitoutuu mukaan esitystoimintaan ottaessaan koulutusryhmäpaikan vastaan. Erikoiskoulutuksessa olevat sitoutuvat harjoittelemaan valitsemillaan lukujärjestyksemme tunneilla (vähintään 2 viikkotuntia) sekä EK:n omilla (2x viikossa) harjoitustunneilla.

 

Upea kokemus tanssijalle ja tanssiryhmälle!

 

EK ryhmät

EK lapset alle 11v 

EK juniorit 12-15v 
EK aikuiset yli 16v


EK-ryhmät ovat Miloff Tanssiopiston oppilaiden erikoiskoulutusryhmiä joihin voi hakea. Hakutilaisuus järjestettiin 9.6.2018. Mikäli et päässyt paikalle hakutilaisuuteen, mutta olet kiinnostunut hakemaan ryhmään, ota yhteyttä Tanssiopiston toimistoon.

 

Pääsykokeena uusille oppilaille on tanssitunti, johon ei tarvitse valmistautua etukäteen. Tulethan paikalle hyvissä ajoin. Mukaan tarvitset tanssiin soveltuvat vaatteet ja juomapullon. Pääsykoe tanssitaan hiukset siististi kiinni paljain jaloin. Pääsykoe sisältää tekniikkaharjoitteita, improvisaatioharjoitteita sekä lyhyen koreografian joka opetellaan tunnin aikana.

 

Tanssiopisto osallistuu hyvällä menestyksellä jatkuvasti tanssikatselmuksiin ja -kilpailuihin sekä kotimaassa että ulkomailla. Opistomme pyrkii laadukkaan opetuksen ja säännöllisen kurssitoiminnan avulla kehittämään Etelä-Pohjanmaan alueen tanssitoimintaa ja samalla levittämään tanssin iloa kaikille tasapuolisesti.

 

Pääsykokeeseen on ennakkoilmoittautuminen. Hakulomake!