Etusivu » TANSSIOPISTO » EK-ryhmät

EK-ryhmät

Miloff Tanssiopisto tarjoaa erikoiskoulutusryhmän innostuneille ja tanssista motivoituneille nuorille, jotka haluavat harjoitella useita kertoja viikossa ja kehittää itseään tanssijoina.

 

Erikoiskoulutusryhmät on tarkoitettu oppilaille, jotka haluavat kehittyä monipuolisemmin ja nopeammin teknisissä taidoissa sekä esiintyjinä. Opetus on laajan oppimäärän mukaista ja kehittää niitä tiedollisia ja taidollisia valmiuksia, joita tarvitaan hakeuduttaessa ammatilliseen koulutukseen. Se antaa oppilaalle hyvän tanssiteknisen pohjan perustietoineen ja valmiudet hakeutua myöhemmin tanssin ammatillisiin jatko-opintoihin. 

 

Esiintyminen on tärkeä osa koulutusryhmän toimintaa. Ryhmä esiintyy paljon, jotta tanssijat saavat kokemusta erilaisista esityksistä, niin kilpailuista kuin näytöksistä. Koulutusryhmä osallistuu tanssikilpailuihin, katselmuksiin ja erilaisiin tapahtumiin. EK koulutus on yksilöllistä ja tavoitteellista tanssin opetusta. EK-ryhmiin hakevilta vaaditaan vähintään kaksi vuotta aktiivista kokemusta tanssilajeista, halua kehittyä ja olla osana taidokasta ryhmää.

 

Ryhmässä olo vaatii sitoutumista (yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan), opinto-ohjeiden noudattamista sekä säännöllistä läsnäoloa tunneilla ja harjoituksissa. Oppilas sitoutuu mukaan esitystoimintaan ottaessaan koulutusryhmäpaikan vastaan. Erikoiskoulutuksessa olevat sitoutuvat harjoittelemaan valitsemillaan lukujärjestyksemme tunneilla (vähintään 2 viikkotuntia) sekä EK:n omilla (2x viikossa) harjoitustunneilla. Upea kokemus tanssijalle ja tanssiryhmälle!


EK-ryhmät ovat Miloff Tanssiopiston oppilaiden erikoiskoulutusryhmiä joihin voi hakea.
Hakutalaisuus ja aikataulu

 

Tanssiopisto osallistuu hyvällä menestyksellä jatkuvasti tanssikatselmuksiin ja -kilpailuihin sekä kotimaassa että ulkomailla. Opistomme pyrkii laadukkaan opetuksen ja säännöllisen kurssitoiminnan avulla kehittämään Etelä-Pohjanmaan alueen tanssitoimintaa ja samalla levittämään tanssin iloa kaikille tasapuolisesti.

 

Pääsykokeeseen on ennakkoilmoittautuminen. Hakulomake!