Etusivu » TANSSIOPISTO » Lukuvuosi 2019-2020

Lukuvuosi 2019-2020

Miloff Tanssiopiston 28. toimintavuotemme alkaa 12.8. 

Lukuvuosi sisältää syyslukukausi 12.8.-15.12.2019 ja kevätlukukausi 7.1.-17.5.2020.

 

Tanssiopiston lähiopetus on keskeytetty 13.4.2020 asti.

Valtioneuvosto antoi 16.3. suosituksen, jossa harrastus- ja vapaa-ajantoimintaa tulisi toistaiseksi rajoittaa 18.3.-13.4.2020 välisenä aikana. Suosituksen mukaan myös Miloff Tanssiopiston tulee ryhtyä kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. 

Opiston toimisto toimii normaalisti, mutta hieman poikkeuksellisin aukioloajoin. Toimisto toivoo yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla toimisto@milofftanssiopisto.fi

Tanssin lähiopetuksen keskeyttäminen on poikkeuksellinen tilanne, mutta haluamme kuitenkin että oppilaamme saavat mahdollisimman hyvin suorittaa opintojansa tänä aikana. Olemme päättäneet ryhtyä online-harjoittelemiseen. Olemme järjestäneet oppilaille mahdollisuuden etäharjoitteluun, jotta tauko ei vaikuttaisi niin suuresti opintoihin. Etäopiskelutehtävät ja online-harjoitteet ovat osa tämän kevään tanssiopintoja. Päivitämme Tanssiopiston sosiaalisen median kanaviin opetusmateriaalia ja tehtäviä, joita oppilaat voivat halutessaan harjoitella kotona.

Lisäksi kaikki kevään poissaolotunnit saa korvata loppukevään ja kesän aikana järjestettävillä korvaustunneilla. Tanssiopiston lukuvuosi päättyy 17.5. joten korvaustuntien pitäminen aloitetaan 18.5. alkaen. Tuntien korvauspäivistä saatte erillisen tiedotteen huhtikuussa.

Kisaryhmien kohdalla harjoitukset pidetään myöhemmässä ajankohdassa ennen tulevia kilpailuja. FDO:n kilpailut on tarkoitus järjestää vuonna 2020, mutta kaikki kilpailut todennäköisesti siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Tiedotamme kilpailuista niiden varmistuttua.

Kevään lukukausimaksuista ei keskeytyksen vuoksi myönnetä maksupalautuksia vaan lukukausimaksut maksetaan normaalisti. Kuin myös ilmoittautumisen ja peruutuksien kohdalla. Tanssiopiston talous ja toiminnan jatkuminen on 100 prosenttisesti oppilasmaksujen varassa.  Kiitos ymmärryksestä!

Jaksamista ja voimia tähän vaikeaan tilanteeseen! Pysykää terveinä ja pitäkää huolta toisistanne!

 

Tutustumistunti on ilmainen


Miloff Tanssiopisto antaa tanssitaiteen perusopetusta ja tarjoaa laadukasta pedagogista baletin ja tanssinopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Klassisen baletin opetus perustuu arvostettuun ja dokumentoituun Vaganova- menetelmään. Toimintaamme kuuluu jokavuotinen esiintyminen Tanssiopiston joulu- ja kevätnäytöksissä Seinäjoen kaupunginteatterissa.

 

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020 tästä!

 

Tanssilajit:

- satubaletti 3v, lasten baletti 4-5v, esibaletti 6v,  alkeisbaletti 7v, klassinen baletti yli 8v
- lasten tanssi 4-5v, showkids 6-7v, nykytanssi yli 9v, tanssiakrobatia yli 8v, showtanssi yli 8v
- street dance yli 13v, showjazz yli 10v, hip hop 6-8v ja yli 8v, lyrical hip hop yli 13x, 
- jazz/lyrical jazz yli 12v, lyrical yli 13v, fusion yli 13v
- aikuisbaletti, showtanssi aikuiset, body shape, venyttely- ja rentoutumistunti

 

Opettajat:

Mila Miloff, Riikka Hyvärinen, Angelika Köykkäri, Virpi Aho

 

Tapahtumakalenteri

 

Peruuttaminen
Uusi lukukausi on aina peruutettava ennen sen alkamista. Tanssituntien peruuttamisesta kokonaan tai osittain on tehtävä viipymättä ilmoitus toimistolle sähköpostilla (ei opettajille). Lopetusilmoitus on hyväksytty vain kun se on tehty toimistolle (ei opettajille). Mikäli lopetusilmoitusta ei ole tehty ja oppilas ei osallistu syys- tai kevät-lukukauden tunneille, perimme LUKUKAUSIMAKSUN. Kesken lukukauden lopettaneiden oppilasmaksuja ei palauteta. Laskut ovat perintäkelpoisia. Ilmoitusta ei tarvitse tehdä jos baletti / tanssiopinnot jatkuvat seuraavalla lukukaudella.