Etusivu » TANSSIOPISTO » MTO KAUHAJOKI

Miloff Tanssiopisto | Kauhajoki

Tervetuloa Miloff Tanssiopistoon aloittamaan 29. toimintavuotta!

Tarjoamme tavoitteellista, vuosittain etenevää tanssitaiteen perusopetusta eri tanssilajeissa lapsille, nuorille ja aikuisille, harrasteopinnoista aina ammattiin valmentavaan koulutukseen asti, tanssin iloa kuitenkaan unohtamatta. Opistossamme tanssin opiskelu on luovuutta ja persoonallisuutta kehittävä mielekäs harrastus.

Opettajamme antavat laaja-alaista ja parasta mahdollista tanssin opetusta. Vakuutamme, että tanssitunneistamme saat hyvän mielen, fyysisen hyvän kunnon ja sopivasti haasteita tanssitaitosi kehittämiseen. 

Meillä opiskelet klassista balettia arvostettuun Vaganova-metodiin perustuen. Klassinen baletti, sanasto ja perustekniikka ovat pitkälle standardoitu kautta maailman. Laji jakautuu eri koulukuntiin, joista Vaganova-metodi perustuu venäläiseen ja ranskalaiseen balettiin. Vaganova-metodi painottaa tanssijan venyvyyttä, voimaa ja pitkäjänteistä kestävyyttä. Opetuksessa käytetään ranskankielistä termistöä. Miloff Tanssiopisto tarjoaa klassisen baletin opetusta esibaletista lähtien tasoittain ja ikävuosittain aikuisbalettiin saakka. Vahva klassinen pohjakoulutus antaa oppilaille perustan harjoittaa myös muita tanssilajeja klassisen baletin lisäksi.

Miloff Tanssiopiston Kauhajoen sivutoimipiste on perustettu vuonna 2013,

Tanssiopisto järjestää vuosittain kevät- ja joulunäytöksen ja kaikki oppilaat pääsevät kauden aikana esittämään taitojaan näyttämöllä. Kaikille oppilaille halutaan tarjota mahdollisuus esittää taitojaan suurella näyttämöllä suurelle yleisölle. Ikätasolle sopivat mutta samalla vaativat koreografiat, viimeistellyt esiintymisasut, hiuskoristeineen ja näyttävät lavasteet luovat upean tunnelman niin esiintyjille kuin yleisöllekin. Lämpimästi tervetuloa baletin- ja tanssin maailmaan!