Etusivu » TANSSIOPISTO » MTO KAUHAJOKI

Miloff Tanssiopisto | Kauhajoki

Vuonna 2013 perustettu Miloff Tanssiopiston sivutoimipiste Kauhajoella. Tanssiopisto järjestää monipuolista ja tasokasta opetusta kaikille tanssista mielihyvää, taitoa ja kuntoa haluaville. Annamme tavoitteellista, vuosittain etenevää tanssi taiteen perusopetusta kaikenikäisille, harrasteopinnoista aina ammattiin valmentavaan koulutukseen asti, tanssin iloa kuitenkaan unohtamatta.
Opistossamme tanssin opiskelu on luovuutta ja persoonallisuutta kehittävä mielekäs harrastus.

Klassisen baletin opetus perustuu arvostettuun ja dokumentoituun Vaganova- menetelmään, joka on historiansa aikana tuottanut useita klassisen baletin menestyneitä tanssijoita. Vahva klassinen pohjakoulutus antaa oppilaille perustan harjoittaa myös muita tanssilajeja klassisen baletin lisäksi.

 

Tanssiopisto järjestää vuosittain kevät- ja joulunäytöksen ja kaikki oppilaat pääsevät kauden aikana esittämään taitojaan näyttämöllä. Kaikille oppilaille halutaan tarjota mahdollisuus esittää taitojaan suurella näyttämöllä suurelle yleisölle. Ikätasolle sopivat mutta samalla vaativat koreografiat, viimeistellyt esiintymisasut, hiuskoristeineen ja näyttävät lavasteet luovat upean tunnelman niin esiintyjille kuin yleisöllekin. Lämpimästi tervetuloa baletin- ja tanssin maailmaan!