Etusivu » TANSSIOPISTO » Opettajat » Sini Soivuori

Sini Soivuori

Sini on harrastanut erilaisia tanssilajeja 10-vuotiaasta saakka. Suurimmaksi intohimoksi on noussut street-lajit, joita Sini on opettanut jo 10 vuotta eri tanssikouluissa sekä viikkotunteina että tiiviskursseina. Street-lajissa Siniä viehättää erityisesti rytmivaihdokset, monipuolisuus ja tietysti itse musiikkityyli.

 

Sini on iloinen, positiivinen ja kannustava tanssinopettaja. Hänen tarkkuus opettamisessa on lähtöisin kilpailuryhmän opettamisesta. Koreografioissa Sini panostaa näyttävyyteen, omaperäisyyteen ja rytmiikkaan. Tunneilla hän kannustaa oppilaita oikeanlaisen asenteen ja tanssityylin löytämiseen.

 

Sinin koreografiat on aina yhtenäisiä, viimeisteltyjä ja yhtäaikaisia. Sini suunnittelee vievänsä hip hop-ryhmiään jälleen keväällä Streettanssin sm-kilpailuihin.

 

Miloff Tanssiopistossa Sini on opettanut keväästä 2013 lähtien eri-ikäisille ja tasoisille hip hoppia ja Lyrical hip hoppia. Sini on opettanut sekä harrasteryhmiä että kilpailuryhmiä niin lapsia kuin aikuisia, 7 vuotiaista ylöspäin. 

 

Suurin inspiraation lähde Sinin koreografioissa onkin musiikki ja rytmi.

 

Vuosina 2011–2013 Sinin kilpailuryhmä osallistui Aikuisten muodostelmasarjaan Streettanssin sm-kisoissa. Sini on osallistunut myös vuosina 2012–2014 Aikuisten duo-sarjaan Streettanssin sm-kisoissa. Sinin kilpailuryhmä sai kunnian esiintyä Suomen Voimisteluliiton juhlagaalassa vuonna 2011, joka myös televisioitiin.