Etusivu » TANSSIOPISTO » Opiskelu » Tanssin perusopetus

Tanssin perusopetus

Tanssin perusopetus
Tanssin taiteen perusopetus antaa oppilaalle mahdollisuuden harrastaa tanssia pitkäjänteisesti ja kehittää taidollisia ja tiedollisia valmiuksiaan. Tavoitteena on tukea oppilaan fyysistä ja psyykkistä kehitystä ja hyvinvointia ja kannustaa oppilasta terveelliseen liikkumiseen ja elämäntapaan. Taiteen perusopetuksessa tanssia voi opiskella joko yleisen tai laajan oppimäärän mukaan.

Oppilaat noutavat Miloff Boutiquesta Tanssin Opetuksen Opintokirjan (10 €), johon keväisin lukuvuoden lopussa merkitään kuluneen vuoden tanssiopinnot. Virallinen todistus tanssin opiskelusta on arvokas dokumentti opiskelijan pitkäjänteisyydestä ja innokkuudesta tanssin saralla.

Tanssia ammattina aikoville tai muuten aktiivisille harrastajille on omat opetussuunnitelmat, joissa toteutetaan perusopetuksen laajaa oppimäärää. Opetus on vuosittain etenevää. Opettaja valitsee oppilailleen sopivan tason seuraavaksi kaudeksi. Oppilas saattaa kuitenkin opiskella jollakin tasolla useamman vuoden. Opettaja voi myös kauden aikana tarkistaa oppilaan tasoa ja siirtää hänet sopivalle tunnille.

Seinäjoen kaupungin koulutuslautakunta on hyväksynyt 14.6.2006 Miloff Tanssiopiston opetussuunnitelman niin taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän kuin laajankin oppimäärän opetussuunnitelman osalta. Molemmat opetussuunnitelmat on tehty Opetushallituksen antamien opetussuunnitelman perusteiden mukaisesti.