Etusivu » TANSSIOPISTO » Tanssiopisto tiedottaa

Tanssiopisto tiedottaa

Hyvät vanhemmat ja oppilaat!

Tanssiopiston lähiopetus on keskeytetty 13.4.2020 asti.

Valtioneuvosto antoi 16.3. suosituksen, jossa harrastus- ja vapaa-ajantoimintaa tulisi toistaiseksi rajoittaa 18.3.-13.4.2020 välisenä aikana. Suosituksen mukaan myös Miloff Tanssiopiston tulee ryhtyä kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tanssiopistolla ei ole tiedossa ketään oppilasta, opettajaa tai muuta henkilökuntaan kuuluvaa henkilöä jolla olisi todettu tai vahvistettu koronavirustartuntaa.

Opiston toimisto toimii normaalisti, mutta hieman poikkeuksellisin aukioloajoin. Toimisto toivoo yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla toimisto@milofftanssiopisto.fi

Tanssin lähiopetuksen keskeyttäminen on poikkeuksellinen tilanne, mutta haluamme kuitenkin että oppilaamme saavat mahdollisimman hyvin suorittaa opintojansa tänä aikana. Olemme päättäneet ryhtyä online-harjoittelemiseen. Olemme järjestäneet oppilaille mahdollisuuden etäharjoitteluun, jotta tauko ei vaikuttaisi niin suuresti opintoihin. Etäopiskelutehtävät ja online-harjoitteet ovat osa tämän kevään tanssiopintoja. Päivitämme Tanssiopiston sosiaalisen median kanaviin opetusmateriaalia ja tehtäviä, joita oppilaat voivat halutessaan harjoitella kotona.

Lisäksi kaikki kevään poissaolotunnit saa korvata loppukevään ja kesän aikana järjestettävillä korvaustunneilla. Tanssiopiston lukuvuosi päättyy 17.5. joten korvaustuntien pitäminen aloitetaan 18.5. alkaen. Tuntien korvauspäivistä saatte erillisen tiedotteen huhtikuussa.

Tanssiopiston Kevätnäytös on myös peruutettu. Seinäjoen kaupunginteatteri on ilmoittanut peruvansa kaikki kevään ja kesän 2020 esitykset. Tanssiopiston joulunäytös pidetään 13.12.2020.

Kisaryhmien kohdalla harjoitukset pidetään myöhemmässä ajankohdassa ennen tulevia kilpailuja. FDO:n kilpailut on tarkoitus järjestää vuonna 2020, mutta kaikki kilpailut todennäköisesti siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Tiedotamme kilpailuista niiden varmistuttua.

Kevään lukukausimaksuista ei keskeytyksen vuoksi myönnetä maksupalautuksia vaan lukukausimaksut maksetaan normaalisti. Kuin myös ilmoittautumisen ja peruutuksien kohdalla. Tanssiopiston talous ja toiminnan jatkuminen on 100 prosenttisesti oppilasmaksujen varassa.   Kiitos ymmärryksestä!

Tanssiopisto pahoittelee tilanteesta aiheutuvaa harmia ja vaivaa.

Jaksamista ja voimia tähän vaikeaan tilanteeseen! Pysykää terveinä ja pitäkää huolta toisistanne!